Presentkort

Presentkort för företag

Ett Presentkort för Segway är mycket uppskattat! Glöm inte att det är kul att följa med själv också.

Du väljer själv vilken tur som presentkortet ska gälla för.

Stockholms segway tur – 395 kr

Nya Södershöjder och stränder – 495 kr

Kungliga Djurgårdsturen – 995 kr

För att beställa presentkort, maila oss följande information:

Namn på den/de som ska få presentkortet
Vilken Segwaytur du vill ge bort
Hur många personer det ska gälla för
Beställarens namn och adress

Vi skickar ut presentkortet tillsammans med en faktura i ett brev till dig. För att presentkortet ska kunna utnyttjas behöver fakturan vara betald.

Har du frågor går det bra att ringa oss på 08-446 65 61 eller maila till [email protected]

En fartfylld födelsedag!

Ett presentkort för segway är en riktigt trevlig present som alla kan uppskatta. Tips: ge bort en segwaytur för två personer så kan du själv följa med! Förslagsvis ger du bort värdet av en av våra turer, välj själv vilken. Priserna på turerna startar från 395 kr.

Vi på Segway Stockholm har fokuserat på att ta fram olika segwayturer i Stockholm så att alla kan hitta något som passar just dem eller att kunna ge bort som gåva.

De segwayturer som vi rekommenderar när du ger bort ett presentkort för segway är: ”Nya Söders Höjder och Stränder” brukar vi rekommendera som förstagångstur. Den går nästan uteslutande på park- och cykelvägar och ger dig möjlighet att lära dig Segwayåkningen i ganska lugnt tempo. Turen är samtidigt vår mest uppskattade av både turister och stockholmare då framför allt Vitabergsparken och Åsöberget är väldigt vackra områden att åka Segway på i Stockholm.

Om du/ni är lite modigare och samtidigt vill se de mer klassiska turistområdena i Stockholm, så rekommenderar vi en Segwaytur i Gamla Stan och Skeppsholmen, Stockholms Höjdpunkter. Framför allt från Skeppsholmen ser du Stockholms innerstadsöar på nära håll. Dessutom är Skeppsholmen ett kul ställe att åka Segway på, med blandade underlag och hela tiden med vattnet bredvid. Att vara modigare eller lite mer försiktig när du väljer att ta en segwaytur i Stockholm spelar egentligen ingen större roll. När våra duktiga och inspirerande guider har gett dig en presentation så brukar de flesta behärska segway redan efter bara någon minut. I början känns det lite ovant men bara efter fem minuter brukar turen bli mer än behaglig.

Hipp hipp hurra!
En Segwaytur
vill jag ha…